Volledig scherm
Paul Oudenhooven is de nieuwe prins van Kaaiendonk © Susanne de Bruin

Kaaiendonk heeft een nieuwe prins: Paul Oudenhooven

OOSTERHOUT - Paul Oudenhooven is de nieuwe prins van Kaaiendonk (Oosterhout). Vrijdag om 20.11 werd Prins Mienus XIV in theater de Bussel aan het feestende volk getoond. De prins is, aldus de Oosterhoutse Carnaval Stichting, geen onbekende in de carnavalswereld.

In november besloot prins Mienus XIII, Jeffrey Ramstijn, al na een paar dagen te stoppen, omdat zijn benoeming voor veel weerstand zorgde. De carnavalsstichting ging op zoek naar een oplossing.

Waar de stichting normaal gesproken een jaar, soms zelfs langer, bezig is met het selecteren en klaarstomen van een nieuwe prins, lukte het nu om binnen luttele weken een 'Zijne Ontzettende Hoogheid' af te leveren.

Volledig scherm
© Susanne de Bruin
  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.