Volledig scherm
De jongen is aangehouden (foto ter illustratie). © Marco De Swart

Joyrider (16) veroorzaakt ongeluk in Oosterhout en rijdt door

OOSTERHOUT - Een 16-jarige jongen uit Oosterhout die vrijdagavond illegaal een auto bestuurde, is rond 21.45 uur op een andere, stilstaande auto gebotst. Het ongeluk gebeurde in de Torenstraat in Oosterhout. Na het ongeluk reed de jongen door. 

In het aangereden voertuig zat iemand te wachten. Door het ongeluk viel de kentekenplaat van de auto van de 16-jarige jongen. Verschillende omstanders waren getuige van de aanrijding, en zagen dat de jongen in de auto na het ongeluk achteruit reed en wegvluchtte in de richting van het Torenkwartier.

Na onderzoek kwam de politie de gevluchte bestuurder op het spoor. De jongen bleek de auto zonder toestemming van een familielid te hebben meegenomen. Hij was uiteraard niet in het bezit van een rijbewijs en verliet de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit bekend te maken. De jongen is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Geen gewonden

Er raakte bij de aanrijding niemand gewond en er ontstond alleen materiële schade.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Modeketen Gimbrère vertrekt uit Bergen op Zoom en Oosterhout

    Modeketen Gimbrère vertrekt uit Bergen op Zoom en Oosterhout

    BERGEN OP ZOOM/OOSTERHOUT - Modeketen Gimbrère vertrekt uit Bergen op Zoom en Oosterhout. Ook de winkels in Tilburg, waar de modenketen al 180 jaar zat, en Roermond gaat dicht. ,,Een pijnlijk maar noodzakelijk besluit", zegt directeur Alexander Gimbrère. De zaak in Ulvenhout blijft wel open. De winkel in Bergen op Zoom wordt overgenomen door Dave en Charlotte Koevermans van kledingzaak ‘t Rondje, tegenover het pand van Gimbrère.