Volledig scherm
Pietencircus in de Bussel Oosterhout. Deze 2 jongens kijken in een relaxte houding naar de voorstelling. © Pix4Profs/René Schotanus

Jong maar zeker ook voor oud: het Pietencircus in Oosterhout

OOSTERHOUT – Het Pietencirucus in theater de Bussel in Oosterhout was een groot succes. Opvallend was het hoge aantal volwassenen dat zichtbaar van de voorstelling genoot.

Tijdens de interactieve kindershow werden de pieten én het publiek weer flink op de proef gesteld. Het verhaal ging over Nathalie en Jeroen. Zij zijn van de Cirusschool Oosterhout en hebben een brief gestuurd aan Sinterklaas. Daarin stond dat ze zelf ook graag piet willen worden. Omdat ze nog niks gehoord hadden, besloten ze zelf een kijkje te gaan nemen in de Bussel. Daar zijn de circuspieten aan het werk.

Ademloos keken kinderen naar de voorstelling. 

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.