Volledig scherm
© anp

Jamila Zakhnini (17) al week vermist na verlof bij Juzt in Oosterhout

OOSTERHOUT - Medewerkers van het internaat Lievenshove (Juzt) in Oosterhout maken zich zorgen over de 17-jarige Jamila Zakhnini. Het meisje was met verlof, maar meldde zich vorige week niet meer. Sindsdien is ze vermist. 

Online circuleren geruchten over een mogelijke ontvoering, maar directeur Jos van Nunen van Juzt ontkent die. Volgens hem kreeg ze vorige week verlof, nadat ze zich goed had gedragen. Daarna zou ze zich weer moeten melden, maar dat heeft ze niet gedaan. 

Van Nunen schakelde de politie in, die de vermissing nog niet openlijk heeft gedeeld. Volgens bekenden zou Jamila mogelijk in Amsterdam zijn. 

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.