Volledig scherm
PREMIUM
Verkeersstromen 's Gravenmoer. © Gemeente Dongen

Inwoners ’s Gravenmoer mogen zegje doen over ontwerp Hoofdstraat

’S GRAVENMOER - Inwoners van ’s Gravenmoer kunnen tijdens een speciale bijeenkomst hun zegje doen over het schetsontwerp voor de herinrichting van de Hoofdstraat. De aanpak van deze straat is de eerste fase van het ingrijpende verkeersplan voor het dorp.     

Tijdens de bijeenkomst op woensdagavond 5 juni in dorpshuis De Geubel presenteert Bureau Kragten het schetsontwerp voor de herinrichting. Het doel van de avond is om reacties en suggesties te krijgen op het ontwerp. Na de zomervakantie volgt een tweede bijeenkomst waarin een mogelijk aangepast wordt gepresenteerd.  

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.