Volledig scherm
De foto die de Dongense politie deelde. Een inwoner van de plaats in Brabant ontving een pakketje drugs. © Politie Dongen

Inwoner Dongen krijgt aparte post: pakketje met drugs uit Amerika

DONGEN - Met verkeerd bezorgde post krijgen we allemaal wel eens te maken. Maar een envelopje met daarin negen paarse sterretjes, vermoedelijk drugs, uit de Verenigde Staten: dat is wel even schrikken. Het overkwam een bewoner van de Lage Ham in Dongen deze week.

Het pakketje was verzonden naar zijn woonadres, maar op naam van een andere persoon. De Dongenaar vertrouwde het niet en bracht het pakje drugs daarom vrijdag maar naar het politiebureau. Dat vertelt de politie Dongen dit weekend op Facebook. ,,Er bleken pillen in te zitten, waarschijnlijk drugs. Ontvangt u een pakketje met verkeerde gegevens en vertrouwt u het niet? Weiger het pakje dan of kom het bij ons afgeven”, waarschuwt de politie.

,,Regelmatig worden verdachte pakketjes bezorgd op een adres, waar de bewoner niets van af weet”, zegt de politie verder in het bericht.

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.