Volledig scherm
De foto die de Dongense politie deelde. Een inwoner van de plaats in Brabant ontving een pakketje drugs. © Politie Dongen

Inwoner Dongen krijgt aparte post: pakketje met drugs uit Amerika

DONGEN - Met verkeerd bezorgde post krijgen we allemaal wel eens te maken. Maar een envelopje met daarin negen paarse sterretjes, vermoedelijk drugs, uit de Verenigde Staten: dat is wel even schrikken. Het overkwam een bewoner van de Lage Ham in Dongen deze week.

Het pakketje was verzonden naar zijn woonadres, maar op naam van een andere persoon. De Dongenaar vertrouwde het niet en bracht het pakje drugs daarom vrijdag maar naar het politiebureau. Dat vertelt de politie Dongen dit weekend op Facebook. ,,Er bleken pillen in te zitten, waarschijnlijk drugs. Ontvangt u een pakketje met verkeerde gegevens en vertrouwt u het niet? Weiger het pakje dan of kom het bij ons afgeven”, waarschuwt de politie.

,,Regelmatig worden verdachte pakketjes bezorgd op een adres, waar de bewoner niets van af weet”, zegt de politie verder in het bericht.

  1. ‘Degradatie NAC zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen’
    PREMIUM
    Hup NAC

    ‘Degradatie NAC zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen’

    BREDA - De degradatie van NAC is natuurlijk een sportieve neergang. Maar die kan zomaar voor nieuw elan zorgen, denkt Iwan Maters van de Breda Loco’s. ,,Degradatie zorgt dat wij als supporters dichter bij elkaar komen.’’ NAC lanceerde maandag de seizoenkaartencampagne ‘De wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan’. Een ode aan NAC, aan de iconen van de club. Na 24 uur stond de teller al op zo’n 1800 seizoenkaarten.