Volledig scherm
© Thinkstock

In Rijen gestolen auto aangetroffen in Tilburg

TILBURG - De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag kort na middernacht op de Lombardijenlaan in Tilburg een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan omdat hij reed in een eerder deze maand in Rijen gestolen auto.

De man reed in een auto op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en trok de aandacht van de politie omdat enkele autolampen niet werkten. Toen een politieagent de gegevens van de auto opvroeg, zag hij dat het kenteken en type auto niet bij elkaar hoorden. De man bleek geen rijbewijs of kentekenbewijs te kunnen tonen. Ook bleek de auto als gestolen gesignaleerd te staan. De auto bleek 13 of 14 september te zijn gestolen van een parkeerplaats aan het Looiersveld in Rijen.

De politie onderzoekt ook de herkomst van de kentekenplaten.

  1. Dit weten we tot nu toe over knooppunt Hooipolder en het sluipverkeer

    Dit weten we tot nu toe over knooppunt Hooipolder en het sluipverkeer

    1. Hooipolder op de schop Knooppunt Hooipolder gaat op de schop. Tussen 2027 en 2029 wordt een nieuw knooppunt opgeleverd. Daarbij komt er een verbindingsboog vanuit de A59 (Zonzeel) naar de A27 (richting Gorinchem). Een flink aantal verkeerslichten verdwijnt. Ook vervallen op- en afrit 34 bij Raamsdonksveer. Dat laatste zorgt voor extra sluipverkeer: automobilisten verlaten voortaan bij afrit 33 (Waspik) de A59 om richting Raamsdonk en Raamsdonksveer te gaan. Het aantal extra voertuigbewegingen in Waspik en Raamsdonk neemt op een dag met enkele duizenden toe, volgens berekeningen.