Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Bakker voor 't Uivernest in Hank. ,,Hier kom ik het liefst. Laatst mocht ik hier optreden met het ­orkest. We speelden filmmuziek, helemaal mijn ding.” © Pix4Profs/Jan Stads

‘In Hank moet je moeite doen om niet geaccepteerd te worden’

Jong in...HANK - Hoe is het om op te groeien in West-Brabant? Waar houden jongeren zich mee bezig? We laten hen op deze plek aan het woord. Vandaag Charlotte Bakker (13) uit Hank.

Paspoort

Woont met: vader Ramon, moeder Luciënne en zus Lonneke (12)
Huisdieren: twee konijnen, Snuffie en Lola
School: Brederocollege in Breda, havo 2
Hobby’s: toneel, muziek maken en zwemmen
Bijbaantje: nee
Verliefd: nee

Charlotte Bakker groeit op in het kleine dorpje Hank, dat sinds een paar maanden onder de gemeente Altena valt. ,,Alleen het toegangsbord van het dorp is veranderd, meer merk ik er niet van.”

Is het leuk om in Hank te ­wonen?
,,Ja hoor. Iedereen kent mij wel. Ik woon hier al mijn hele leven, ben niet anders gewend.”

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?