Charlotte Bakker voor 't Uivernest in Hank. ,,Hier kom ik het liefst. Laatst mocht ik hier optreden met het ­orkest. We speelden filmmuziek, helemaal mijn ding.”
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Bakker voor 't Uivernest in Hank. ,,Hier kom ik het liefst. Laatst mocht ik hier optreden met het ­orkest. We speelden filmmuziek, helemaal mijn ding.” © Pix4Profs/Jan Stads

‘In Hank moet je moeite doen om niet geaccepteerd te worden’

Jong in...HANK - Hoe is het om op te groeien in West-Brabant? Waar houden jongeren zich mee bezig? We laten hen op deze plek aan het woord. Vandaag Charlotte Bakker (13) uit Hank.

  1. De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen
    PREMIUM
    COLUMN

    De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen

    Een historische winnaar. Een historische ontknoping. Zo zien 'we' dat graag in de sport. Primoz Roglic ging verrassend ten onder in de Tour, maar de eindzege ging alsnog naar een Sloveen. Het drama rond Jumbo-Visma werd pakkend in beeld gebracht, maar hét verhaal werd verteld door een groepje Sloveense fans van 'Rogla'. Langs de kant van het tijdritparkoers zaten ze vrolijk uitgedost klaar voor de triomftocht van hun held. Ze zongen. Ze vierden alvast een feestje. Tot iemand in de gaten begon te krijgen dat het niet lekker liep bij Primoz.