Hondenfotograaf uit Rijen is 's werelds beste

videoRIJEN - Met een prachtige foto van een Deense Dog heeft Monica van der Maden uit Rijen de eerste prijs gewonnen als 's werelds beste hondenfotograaf 2018 van de Britse site The Kennel Club. Uit tienduizend inzendingen uit zeventig landen werd haar inzending als beste bestempeld. 

Monica van der Maden van MoNoa Photography kreeg een paar weken geleden al een telefoontje uit Londen. Een jurylid van de grootste Britse hondensite The Kennel Club, die onder meer ook de hondenshows verzorgt, vertelde haar dat ze in de categorie senior honden eerste was geworden. En dat deze foto ook de beste van dit jaar was. ,,Ik had met mijn foto iedereen weggeblazen. Maar ik mocht niets zeggen. Dat viel niet mee. Ze hebben dat afgelopen week naar buiten gebracht. Op 5 oktober mag ik de Awards in Londen ophalen.'' 

  1. Als wel ergens de burgemeester persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout
    PREMIUM
    Column

    Als wel ergens de burgemees­ter persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout

    Als wel ergens de burgemeester ‘persoon van het jaar‘ is, dan is het in Oosterhout. Marcel Fränzel ontpopte zich daar in zijn tien maanden als waarnemend burgemeester tot kameraad van alle inwoners. Iemand die uit oprechte belangstelling een praatje met je maakt in het zwembad of tijdens carnaval. Dat altijd vriendelijke maatje hadden de mensen wel nodig. Want de stad trok begin dit jaar vooral negatieve aandacht, nadat bleek dat Stefan Huisman als burgemeester handtastelijk was richting vrouwen en bacootjes als koffie dronk. Uiteraard moest Huisman het veld ruimen.