SB: 27-04-2020 Online geplaatst en betaald BN DeStem
Oosterhout - 27-02-2020 - Pix4Profs / Johan Wouters - De Oranjepolder aan de noordkant van Oosterhout gezien vanuit de hoek waar het fietspad onder de snelweg A59 door steekt richting Raamsdonksveer. Aan de horizon de Statendamweg, geheel rechts in beeld het talud van de snelwegoprit van de A59 richting Raamsdonksveer. In dit deel van de polder moet een zonnepark gerealiseerd worden. Aan de horizon de windmolens die al op bedrijventerrein Weststad staan.
Volledig scherm
PREMIUM
SB: 27-04-2020 Online geplaatst en betaald BN DeStem Oosterhout - 27-02-2020 - Pix4Profs / Johan Wouters - De Oranjepolder aan de noordkant van Oosterhout gezien vanuit de hoek waar het fietspad onder de snelweg A59 door steekt richting Raamsdonksveer. Aan de horizon de Statendamweg, geheel rechts in beeld het talud van de snelwegoprit van de A59 richting Raamsdonksveer. In dit deel van de polder moet een zonnepark gerealiseerd worden. Aan de horizon de windmolens die al op bedrijventerrein Weststad staan. © Pix4Profs / Johan Wouters

Hoe zien de windmolens bij Oosterhout eruit? Eneco komt met extra beelden

OOSTERHOUT/RAAMSDONKSVEER - Hoe zien de windmolens eruit die in de Oranjepolder komen? Eneco heeft extra visualisaties gemaakt van de twee turbines. Daar zijn diverse hoeken en straten in Oosterhout en Raamsdonksveer geselecteerd als uitgangssituatie.