Terwijl het werk aan de nieuwbouw van het Dongemond College nog in volle gang is, poseren docenten die nauw betrokken zijn geweest bij de bouw op de trappen van het gebouw. (vlnr Emiel van den Berg, Levi van Erp en Ilona Leijs).
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl het werk aan de nieuwbouw van het Dongemond College nog in volle gang is, poseren docenten die nauw betrokken zijn geweest bij de bouw op de trappen van het gebouw. (vlnr Emiel van den Berg, Levi van Erp en Ilona Leijs). © Pix4Profs /Johan Wouters

Het nieuwe Dongemond College is ‘een school waar je van droomt’

RAAMSDONKSVEER - De zon schijnt en de trappen nodigen uit om er te gaan zitten. Straks liggen er kussentjes op de treden van het nieuwe gebouw van het Dongemond College. Binnen wordt er hard getimmerd aan de ruimtes waar de docenten ‘al jaren van dromen’.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”