OOSTERHOUT - Restaurant Me Gusta in Oosterhout werd in juli  dit jaar deels door brand verwoest. Ondertussen is de bovenverdieping van het pand verwijderd als onderdeel van de herbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
OOSTERHOUT - Restaurant Me Gusta in Oosterhout werd in juli dit jaar deels door brand verwoest. Ondertussen is de bovenverdieping van het pand verwijderd als onderdeel van de herbouw. © Pix4Profs / Johan Wouters

Herbouw afgebrand restaurant Me Gusta in Oosterhout begint in februari

OOSTERHOUT - Restaurant Me Gusta in Oosterhout wordt naar verwachting in mei 2020 heropend. Dat zegt restauranteigenaar Marcel van den Hul na vragen van BN DeStem. Een brand verwoestte op 24 juli dit jaar de bovenverdieping van het pand. Ook de benedenverdieping heeft veel geleden. De aannemer gaat in februari aan de slag om alles te herstellen.

  1. Dankzij het Amphia en de F35 krijgt de Miljoenennota toch nog een West-Brabants tintje
    PREMIUM

    Dankzij het Amphia en de F35 krijgt de Miljoenen­no­ta toch nog een West-Bra­bants tintje

    BREDA - Hé, daar duikt het Amphia Ziekenhuis op in de Miljoenennota. Het Bredase ziekenhuis mag met negen andere medische instellingen 10,6 miljoen euro verdelen om een ‘zorgnetwerk’ op te zetten. Met zijn allen moeten ze een middel vinden om te voorkomen dat bacteriën resistent worden voor antibiotica. Zo staat het in de begroting voor 2021 van het ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport.