Volledig scherm
Het ORTS radioprogramma 'Oosterhout Vandaag'.

Heppenhuis weer terug bij Oosterhoutse omroep ORTS

OOSTERHOUT - Het nieuwe bestuur van de Oosterhoutse Radio- en Televisie Stichting (ORTS) heeft manager Bart Heppenhuis gevraagd om de omroep te komen versterken. Het bestuur wil samen met Heppenhuis een verbeterslag bij de omroep in gang zetten.

Oosterhouter Heppenhuis was vanaf 2005 tot en met 2014 actief voor de ORTS. Hij is afgestudeerd als manager entertainment. Daarnaast heeft hij zijn eigen entertainmentbureau. Heppenhuis heeft zijn medewerking toegezegd. Hij zal drie dagen per week een coördinerende rol gaan spelen. Op deze manier wil de ORTS tot een sterke lokale omroep uitgroeien.

Walter van Mook stapt op als voorzitter van de ORTS. Bij zijn aantreden in november vorig jaar heeft Van Mook al laten weten dat hij een vliegende start als voorzitter wilde maken en deze functie voor drie maanden zou vervullen. Die periode is nu bijna voorbij en Van Mook blijft bij zijn voornemen.

Het bestuur heeft in de vacature voorzien door het benoemen van bestuurslid Hans van Brummen tot voorzitter. Van Brummen treedt daarmee in de voetsporen zoals die door Walter zijn uitgezet. De nieuwe voorzitter wil samen met het bestuur, medewerkers en vrijwilligers 'gezamenlijk aan hetzelfde doel werken: een levendige lokale omroep ORTS voor alle Oosterhouters'.

Door het verlaten van het bestuur van Van Mook ontstaat er een vacature in het bestuur, kandidaten kunnen zich melden bij de huidige voorzitter: Hans van Brummen.

Zie ook: www.orts.nl