RAAMSDONKSVEER Henk Adriaanse van Adriaanse Transport in de toekomstige kantoorruimte van het nieuwe, geheel duurzame pand op Dombosch, waar hij op 28 juni in wil trekken.
Volledig scherm
PREMIUM
RAAMSDONKSVEER Henk Adriaanse van Adriaanse Transport in de toekomstige kantoorruimte van het nieuwe, geheel duurzame pand op Dombosch, waar hij op 28 juni in wil trekken. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Henk Adriaanse wil op Dombosch gastheer zijn voor jonge ondernemers

RAAMSDONKSVEER - Een presentatieruimte met een grote video-wall, twee multifunctionele ruimtes die Henk Adriaanse wil reserveren voor starters. ,,Jonge mensen met een goed idee wil ik een plek bieden". Ontmoeten, brainstormen en kennis delen. Dat is wat de transportondernemer al wilde toen hij aan het roer stond van ondernemersvereniging VOG. Met de verhuizing van zijn bedrijf naar de Zalmweg, ook op Dombosch, zit Adriaanse op zijn vijftigste eindelijk op zijn plek. Wat hij wil, kan daar allemaal. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.