Volledig scherm
PREMIUM
RAAMSDONKSVEER Henk Adriaanse van Adriaanse Transport in de toekomstige kantoorruimte van het nieuwe, geheel duurzame pand op Dombosch, waar hij op 28 juni in wil trekken. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Henk Adriaanse wil op Dombosch gastheer zijn voor jonge ondernemers

RAAMSDONKSVEER - Een presentatieruimte met een grote video-wall, twee multifunctionele ruimtes die Henk Adriaanse wil reserveren voor starters. ,,Jonge mensen met een goed idee wil ik een plek bieden". Ontmoeten, brainstormen en kennis delen. Dat is wat de transportondernemer al wilde toen hij aan het roer stond van ondernemersvereniging VOG. Met de verhuizing van zijn bedrijf naar de Zalmweg, ook op Dombosch, zit Adriaanse op zijn vijftigste eindelijk op zijn plek. Wat hij wil, kan daar allemaal. 

Een zichtlocatie is het. Het eerste pand dat je tegenkomt als je vanaf de Maasdijk het gigantische bedrijventerrein opdraait. ,,Het was nooit mijn bedoeling om hier weg te gaan", is de logische conclusie van Henk Adriaanse als hij verhaalt over de Adriaanse-tak ('waarvan er ooit 5 transporteurs en bodediensten in de Langstraat waren') die al jaren op Dombosch is genesteld, over zijn vader Ad, het oprichtingsjaar 1924 en de laatste 21 jaar die Henk voor zijn rekening neemt.