Henk van Ginneken (geheel rechts) heeft een huis gekocht in Hulten voor zijn dochter José en haar gezin, zoon Jayden en partner Albin. Een aantal jaren is er al eens schade aan het huis gerepareerd veroorzaakt door defensie en netjes betaald door defensie, maar nu is er al weer flinke schade, zoals een lekkage aan de afvoer van de kachel (bovenin beeld).
Volledig scherm
Henk van Ginneken (geheel rechts) heeft een huis gekocht in Hulten voor zijn dochter José en haar gezin, zoon Jayden en partner Albin. Een aantal jaren is er al eens schade aan het huis gerepareerd veroorzaakt door defensie en netjes betaald door defensie, maar nu is er al weer flinke schade, zoals een lekkage aan de afvoer van de kachel (bovenin beeld). © Johan Wouters / Pix4Profs

Helikopteroverlast: 'Het huis staat te schudden, de kopjes trillen in de kasten'

GILZE EN RIJEN - Vele honderden klachten registreert Defensie jaarlijks over vliegen op en rond vliegbasis Gilze-Rijen. Van direct omwonenden, maar ook vanuit Tilburg, Breda tot aan Waspik toe. Sommigen claimen schade. Velen vrezen de gevolgen nu Defensie meer wil gaan vliegen. Een rondje langs velden van emotie en schade. 

0 reacties