Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marcel Fränzel (midden) omarmt het nieuwe college van B en W met de wethouders Clemens Piena, Marcel Willemsen, Robin van der Helm en Marian Witte. © Rob Musters

Harde kritiek op plannen coalitie Oosterhout

OOSTERHOUT - De oppositiepartijen hebben gisteravond gehakt gemaakt van de plannen voor de komende vier jaar van de nieuwe coalitie van Gemeentebelangen, VVD en CDA.  Het Bestuursakkoord 'mist visie' en staat bol van 'achterkamertjespolitiek', zo luiden de verwijten van de oppositie.

Rechts

Quote

Het idee van het MEK duikt ineens op. Het lijkt de dividendbe­las­ting wel."

Willem-Jan van der Zanden, GroenLinks

Willem-Jan van der Zanden (GroenLinks) had geen goed woord over voor het Bestuursakkoord 2018-2022. ,,Duurzaamheid is een van de belangrijkste thema's van deze tijd, maar er staat in de plannen slechts een verwijzing naar minder CO2-uitstoot. Zelfs Rutte heeft meer ambitie." 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Zilvermeeuw vaart straks op waterstof door de Biesbosch
    PREMIUM

    De Zilver­meeuw vaart straks op waterstof door de Biesbosch

    LAGE ZWALUWE/BIESBOSCH - Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw uit Drimmelen ontwikkelt een nieuwe rondvaartboot die voor het grootste deel op waterstof gaat varen. De duurzame passagiersboot biedt plaats aan zo’n 350 gasten en wordt dan ook gezien als het nieuwe vlaggenschip van de Zilvermeeuw. Het bedrijf verwacht hiermee het eerste rondvaartbedrijf van Nederland te worden met een door waterstof aangedreven schip van deze grootte.