Hans Kuijpers is de bedenker van het Biesboschpad, een wandelroute van in totaal 170 kilometer. De afgelopen dagen verkende hij de route met zijn vrouw Els, zoals hier bij het pondje bij Dussen langs de Bergsche Maas.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Kuijpers is de bedenker van het Biesboschpad, een wandelroute van in totaal 170 kilometer. De afgelopen dagen verkende hij de route met zijn vrouw Els, zoals hier bij het pondje bij Dussen langs de Bergsche Maas. © Pix4Profs / Johan Wouters

Hans en Els lopen hun Biesboschpad in negen dagen; een voetafdruk van 600 jaar Elisabethsvloed

DUSSEN - Je hebt het Pieterpad, het Marskramerpad en doe daar gerust het Biesboschpad bij. Honderdzeventig kilometer langs alle cultuurhistorische hoogtepunten in de Biesboschregio. Initiatiefnemer Hans Kuijpers uit Made ging met zijn vrouw Els op verkenning. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.