Raamsdonksveer -  Het Technasium van het Dongemond College heeft de opdracht gekregen een Multifunctionele OntmoetingsPlek (MOP) te ontwerpen. In september en oktober zijn 12 groepjes Havo 3 leerlingen van het Dongemond College hiermee aan de slag gegaan. Donderdag presenteerden ze de ontwerpen in de raadzaal van het gemeentehuis.
Volledig scherm
Raamsdonksveer - Het Technasium van het Dongemond College heeft de opdracht gekregen een Multifunctionele OntmoetingsPlek (MOP) te ontwerpen. In september en oktober zijn 12 groepjes Havo 3 leerlingen van het Dongemond College hiermee aan de slag gegaan. Donderdag presenteerden ze de ontwerpen in de raadzaal van het gemeentehuis. © Pix4Profs/Johan Wouters

‘Hangplek is meer dan een suffe zeecontainer’

RAAMSDONKSVEER  - Een beschutte plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, en een plek in het Koningspark waar overdag basisschoolleerlingen terecht kunnen voor lessen over de natuur. Kun je die twee wensen combineren? Het was een opdracht van de gemeente waar de Technasium-leerlingen van het Dongemond College wel raad mee weten.