Bij de Dongecentrale in Geertruidenberg wordt een drive in bioscoop te georganiseerd. Op een LED-scherm wordt een film vertoond waarvan het geluid via de autoradio op te vangen is.
Volledig scherm
Bij de Dongecentrale in Geertruidenberg wordt een drive in bioscoop te georganiseerd. Op een LED-scherm wordt een film vertoond waarvan het geluid via de autoradio op te vangen is. © Pix4Profs / Johan Wouters

Grease zoals Grease bedoeld is bij drive-in bioscoop in Dongecentrale

GEERTRUIDENBERG - Een film als Grease kijk je bij voorkeur vanuit je auto, in de buitenlucht, met aangenaam gezelschap. Dat mag in een convertible Cadillac, maar het mag uiteraard ook vanuit een moderne auto. 

  1. Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gaykrant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’
    PREMIUM

    Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gay­krant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’

    De kogel is door de kerk: de Gaykrant houdt niet op te bestaan, maar gaat met een afgeslankte redactie verder als nieuwssite. Zeker acht medewerkers hebben het online platform verlaten nadat bekend werd dat hoofdredacteur Hans P. verdacht wordt van een zedendelict. Hechte collega en dichter Rick van der Made zit in het crisisteam dat het medium weer nieuw leven in moet blazen. ,,De Gaykrant verdient een tweede kans, of in dit geval een derde kans.”