Volledig scherm
Farid Bicane begon acht jaar geleden in de Klappeijstraat met zijn Club Sweet. © Jan Stads/Pix4Profs

Gezocht: opvolger voor Club Sweet in Oosterhout

OOSTERHOUT - Farid Bicane is op zoek naar een opvolger voor zijn Club Sweet in Oosterhout. De horeca-ondernemer begon acht jaar geleden in de Klappeijstraat, maar wil zich nu focussen op zijn andere horeca-activiteiten.

,,Ik heb sinds kort een nieuwe zaak, Barbier. Mijn tweede café in Breda. Daar gaat meer energie inzitten dan verwacht", legt Bicane (33) uit. ,,Ik merk sowieso dat mijn focus zich verlegt naar Breda. Zonde, want Oosterhout verdient een kastelein die er tweehonderd procent voor gaat." En, wat ook meespeelt bij zijn besluit: ,,Ik ben voor de tweede keer vader geworden."

Rendabel

Volgens de ondernemer draait Club Sweet - een begrip onder het uitgaanspubliek in Oosterhout - nog altijd goed. ,,Nee, daarom stop ik niet. De zaak is rendabel. Ik merk wel dat de opbrengst nu iets terugloopt, omdat ik er zelf minder vaak ben. Ik moet extra personeel inhuren. Wat je minder aandacht geeft, bloeit minder." 

Tot Bicane een opvolger heeft gevonden, blijft de zaak open. ,,Ik heb niet zo'n haast hoor, ik wil vooral een goede opvolger vinden. Die hoeft niet per se Club Sweet voort te zetten, als ie er maar voor wilt gaan."