Volledig scherm
PREMIUM
GEERTRUIDENBERG. Plus op Schonckplein gaat verhuizen. Foto Pix4Profs/Jan Stads © Pix4Profs/Jan Stads

Gezocht: 1500 vierkante meter bouwgrond voor supermarkt in Geertruidenberg

GEERTRUIDENBERG - Gezocht: een stuk grond in het centrum van Geertruidenberg. Met ruimte voor een pand van minstens 1500 m2 en zeker 75 parkeerplaatsen. De zoektocht naar een nieuwe supermarkt in het centrum van Geertruidenberg is begonnen. En de bewoners mogen meezoeken. 

Gemeenten, de eigenaar en PLUS retail slaan de handen ineen. Er wordt nu echt werk van gemaakt: de supermarkt aan het Schonckplein gaat verhuizen. 

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.