Volledig scherm
© Mathijs Bertens/ Stuve fotografie

Getuige met gele parasol van ongeluk dat Bergse wielrenner verlamde meldt zich

OOSTERHOUT - De getuige van het ongeluk waarbij een wielrenner uit Geertruidenberg verlamd raakte, heeft zich gemeld bij de politie. De wijkagent heeft hem inmiddels gehoord.

Het ongeluk gebeurde zondagmiddag rond vier uur in het millenniumbos ten noordoosten van de zandwinput aan de Beelaertsweg in Oosterhout. De wielrenner kwam in botsing met een hond. Het 54-jarige slachtoffer vecht in het Rotterdamse Erasmusziekenhuis nog steeds voor zijn leven. Hij is nagenoeg volledig verlamd, kan niet praten en slechts knikken als hem vragen worden gesteld, zegt zijn familie. Vast staat dat hij nooit meer thuis zal komen.

De getuige heeft mogelijk meer informatie over de eigenaar van de hond.

In BN DeStem van vrijdag veel meer over dit ongeval en de nasleep

  1. Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    OOSTERHOUT - SP-wethouder Mark Vissers mag, ook al is het nog maar voor vier maanden, niet meer namens de partij spreken. Daarnaast moeten drie van de vier SP-raadsleden in Oosterhout, die samen met Vissers een eigen partij willen beginnen, onmiddellijk hun zetel inleveren. Dat heeft de ledenvergadering van de Oosterhoutse SP vorige week besloten. Vissers is boos: ,,Ze gedragen zich bij de SP als een stel kleuters."