Gescheurde waterleiding zorgt voor overlast aan Paterserf in Oosterhout

VideoOOSTERHOUT - Aan het Paterserf in Oosterhout is dinsdagmiddag rond 14.15 uur door nog onbekende oorzaak een waterleiding gescheurd. De straat en een aantal parkeerplaatsen zijn overstroomd.

De brandweer was aanwezig en de straat werd afgezet. Bewoners mochten wel hun auto van de parkeerplaats afrijden. Door het water is behoorlijk wat zand weggespoeld. Een boom is daardoor mogelijk instabiel. Uit voorzorg werd de ruimte rond de boom afgezet.

Het lek is inmiddels gedicht. Door de storing kan er bij omwonenden tijdelijk geen water uit de kraan komen. Ook kan er bruin water uit de kraan komen en er kan een lage waterdruk op de leidingen zijn. Omwonenden wordt geadviseerd apparaten zoals wasmachines en vaatwassers niet te gebruiken. Nabij Paterserf 245 kan water worden getapt. Bewoners moeten daarvoor zelf een schone fles, jerrycan of emmer meenemen.

Brabant Water liet om 23.00 uur weten dat de problemen zijn verholpen.

Volledig scherm
Gescheurde waterleiding zorgt voor overlast aan Paterserf in Oosterhout. © MaricMedia / Tom van der Put
Volledig scherm
Gescheurde waterleiding zorgt voor overlast aan Paterserf in Oosterhout. © MaricMedia / Tom van der Put
  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?