Het oude kantoor van Oranjewoud aan de Beneluxweg in Oosterhout. Er ligt een plan om aan de achterkant van dit kantoorgebouw een migrantenhotel te realiseren.
Volledig scherm
Het oude kantoor van Oranjewoud aan de Beneluxweg in Oosterhout. Er ligt een plan om aan de achterkant van dit kantoorgebouw een migrantenhotel te realiseren. © Johan Wouters

Gemeente Oosterhout: geen migrantenhotel aan Beneluxweg

OOSTERHOUT - Er komt voorlopig geen migrantenhotel aan de Beneluxweg in Oosterhout. De gemeente heeft het plan van Gr8 Investments voor het ombouwen van een pand achter het voormalige Oranjewoud afgewezen. De initiatiefnemers zouden in dat gebouw 75 kamers willen creëren voor 150 gebruikers. 

0 reacties

  1. Verrekte koekwaus viral op TikTok: 'Het aantal filmpjes houdt sinds vorige week niet op’
    PREMIUM

    Verrekte koekwaus viral op TikTok: 'Het aantal filmpjes houdt sinds vorige week niet op’

    OOSTERHOUT - Op TikTok is een nieuwe trend te vinden met een wel héél Brabants tintje. Dat alles heeft te maken met het liedje Koekwaus van RoekOe Brabant. Al meer dan 2000 filmpjes verschenen op het sociale mediaplatform. Nikolette van der Heide en George van der Pluym konden het amper geloven toen ze het vorige week voor het eerst zagen. ,,De eerste keer dacht ik echt bij mezelf: wat doen ze nu allemaal?”