Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen herfstvakantie waren er activiteiten in de Oosterheidehal. FOTO: RAMON MANGOLD/PIX4PROFS © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Gemeente Oosterhout blijft voorlopig kantine Oosterheidehal runnen

OOSTERHOUT – De gemeente Oosterhout blijft voorlopig de kantine in sporthal Oosterheide runnen. Enige tijd geleden werd met deze proef begonnen, B en W hebben onlangs besloten om deze pilot opnieuw te verlengen tot en met februari volgend jaar.

De proef met het horecagedeelte is ooit begonnen, omdat de uitbater stopte. Vervolgens werden er automaten geplaatst door de gemeente. Sporters klaagden toen over het gebrek aan mogelijkheden om een hapje of drankje te bestellen, waarna de gemeente besloot om het eigen sportbedrijf in te zetten voor exploitatie.

  1. Stijgende bouwkosten in West-Brabant: ineens moest er één miljoen bij...
    PREMIUM

    Stijgende bouwkosten in West-Bra­bant: ineens moest er één miljoen bij...

    BERGEN OP ZOOM - Het is niet een beetje geld. In plaats van drie miljoen is de belastingbetaler in Bergen op Zoom ruim vier miljoen euro kwijt aan gebouw Eventum, het nieuwe gezamenlijke onderdak van streekomroep ZuidWest TV, Facilitair Bedrijf en Zoomvliet Studio. Oorzaak: ellende met de aannemer waardoor de bouw vorig jaar maanden stil kwam te liggen. Ondertussen gingen de bouwkosten verder de lucht in.