Volledig scherm
PREMIUM
Camiel Hoefs. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Gele fiets op gevel viszaak Pooyé opgehaald, nog even wachten op de taart

OOSTERHOUT - Een paar dagen kleurde de gele damesfiets de gevel bij Pooyé Vis aan de Markt, maar de tweewieler is inmiddels opgehaald. “Moeder en dochter zijn langsgeweest. Ze komen ook taart brengen“, zegt Jan-Willem Bouwmeester van de Oosterhoutse viszaak. 

Niet voor niets had Pooyé Vis aan de Markt een rijmpje op Facebook geplaatst met als laatste regels: “Mocht je je fiets herkennen, dan kun je dat gerust aan ons bekennen. Wij halen ‘m dan graag voor je van het dak, in ruil voor een lekker stukje gebak.“

  1. Als wel ergens de burgemeester persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout
    PREMIUM
    Column

    Als wel ergens de burgemees­ter persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout

    Als wel ergens de burgemeester ‘persoon van het jaar‘ is, dan is het in Oosterhout. Marcel Fränzel ontpopte zich daar in zijn tien maanden als waarnemend burgemeester tot kameraad van alle inwoners. Iemand die uit oprechte belangstelling een praatje met je maakt in het zwembad of tijdens carnaval. Dat altijd vriendelijke maatje hadden de mensen wel nodig. Want de stad trok begin dit jaar vooral negatieve aandacht, nadat bleek dat Stefan Huisman als burgemeester handtastelijk was richting vrouwen en bacootjes als koffie dronk. Uiteraard moest Huisman het veld ruimen.