Afgelopen najaar werd burgemeester Marian Witte geïnstalleerd bij Fort  St. Gertrudis, een locatie van de Arjan van Dijk Groep.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen najaar werd burgemeester Marian Witte geïnstalleerd bij Fort St. Gertrudis, een locatie van de Arjan van Dijk Groep. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Geen feesten maar claims: de failliete Arjan van Dijk Groep achtervolgd door schuldeisers

GEERTRUIDENBERG/WERNHOUT - Beroemd en geroemd om zijn feesten is de Arjan van Dijk Groep. Maar nu staan er vooral rekeningen open van bruiloften en personeelsfeesten. Ruim zestig partijen willen hun geld terug van het failliete evenementenbedrijf. 

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.