Volledig scherm
PREMIUM
Het Floralia park wordt door steeds meer mensen gevonden en benut als activiteitenlocatie. © ron magielse / pix4profs

Floralia Park Oosterhout komt nu echt op stoom

OOSTERHOUT - De groene oase aan de Beneluxweg biedt een zinvolle dagbesteding aan 12 cliënten. ,,Maar we hebben plaats voor 25 cliënten."

Het Floralia Park in Oosterhout begint steeds meer vorm te krijgen. De groene oase aan de Beneluxweg biedt nu een zinvolle dagbesteding aan twaalf cliënten. De tuin heeft zich ontwikkeld tot activiteitenlocatie, een plek waar inwoners neerstrijken voor een kop koffie. ,,Het begint te leven", zegt Mark Graveleyn.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Alles gaat in overleg met Maarten zelf'

    'Alles gaat in overleg met Maarten zelf'

    WASPIK - De Waspikse zwemmer Maarten van der Weijden staakte maandag, op advies van zijn dokter, na 164 kilometer zijn Elfstedenzwemtocht. Hij ondernam dit weekend deze haast extreme onderneming om aandacht te krijgen voor het KWF Kankerfonds. Of hij in thuisstad Waspik gehuldigd wordt na zijn uitzonderlijke prestatie is nog niet bekend. ,,Onze burgemeester Nol Kleijngeld gaat maandagavond naar de huldiging in Leeuwarden. Hij zal ter plekke met Maarten overleggen wat voor hem het prettigste aanvoelt, daar staan wij open in", geeft een gemeentewoordvoerster aan.