Volledig scherm
© Erna Lammers

Files na ongevallen teisteren ochtendspits op A16 en A59

TERHEIJDEN - Ongevallen op de A59 en A16 zorgden dinsdagochtend voor de nodige problemen op de weg. Inmiddels rijden alleen bestuurders komende vanaf de A17 in de richting van Dordrecht via de A16 zich nog vast.

Eerder op de ochtend was er veel overlast na enkele ongevallen.

Bestuurders die via de A59 richting Zonzeel reden werd geadviseerd om te rijden via de A58 aan de zuidzijde van Breda. Dat na een ongeval bij Terheijden. Inmiddels is de rechterrijstrook, die een tijd gesloten was, weer vrijgegeven.

  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"