Wethouder Sandra Diepstraten neemt met enkele bouwers en een bewoner een kijkje in een van de patiowoningen achter de voormalige Rabobank in Rijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Sandra Diepstraten neemt met enkele bouwers en een bewoner een kijkje in een van de patiowoningen achter de voormalige Rabobank in Rijen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Feestje met 21 nieuwe woningen op krappe huizenmarkt in Rijen

RIJEN - Met de officiële oplevering van negen patiowoningen bij de kerk aan de Hoofdstraat is het bouwproject in en bij de voormalige Rabobank aan de Hoofdstraat afgerond. Donderdag ook maakten de kopers van zes twee-kappers aan de Belle van Zuylenstraat in Rijen-Oost kennis met hun woningen. Er komen meer woningen aan.

  1. Oosterhoutse Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld
    PREMIUM
    Video

    Oosterhout­se Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld

    OOSTERHOUT/DEN HAAG - De Oosterhoutse Kim Koumans heeft er maandenlang voor geknokt. Ze heeft noodgedwongen haar nare ervaringen met de rest van de wereld moeten delen. Nu werpt het zijn vruchten af: in januari start een onderzoek naar de misstanden in de gehele danswereld. Naar verwachting wordt het groter dan het vergelijkbare turndossier, vanwege het aantal slachtoffers en de mate van seksueel misbruik.