Evert van de Grift, producent van bios-topfilm F*ck de liefde, naast de posters in Kinepolis Breda. Ook op de website van de bioscoop in Breepark werden poster en trailer enorm vaak bekeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Evert van de Grift, producent van bios-topfilm F*ck de liefde, naast de posters in Kinepolis Breda. Ook op de website van de bioscoop in Breepark werden poster en trailer enorm vaak bekeken. © Pix4Profs/René Schotanus

F*ck de liefde: ‘Papa werkt aan een film waarvan ik de titel niet mag zeggen’

videoBREDA /RIJEN - De filmtrailer van de romantische komedie F*ck de Liefde is al een paar miljoen keer bekeken en scoort enorm op social media. Een sterrencast met Yolanthe Cabau, Thijs Römer, Nicolette van Dam, Victoria Koblenko, Bo Maerten en vloghit Nienke Plas met opnames in Curaçao trekt natuurlijk wel aandacht. 

  1. Ideaal trouwjaar valt in duigen: ‘Voor ons is deze tijd behoorlijk verschrikkelijk’
    PREMIUM

    Ideaal trouwjaar valt in duigen: ‘Voor ons is deze tijd behoorlijk verschrik­ke­lijk’

    2020 zou hét trouwjaar worden, met bijzondere data als 02-02-2020 en 20-02-2020, een droom voor getallenfetisjist. Mensen durfden twaalf jaar na de financiële crisis weer geld uit te geven aan de mooiste dag van hun leven. Ideale omstandigheden de trouwbranche dus, tot corona roet in het eten gooide. Aan het eind van het trouwseizoen maken we met ondernemers de balans op. ,,Je kunt bij de pakken neerzitten, maar dat heeft geen effect.”