Het zonnepark op Ticherijt wordt negen voetbalvelden groot en telt 40.000 zonnepanelen. De weg rechts betreft de Vierbundersweg die over het Wilhelminakanaal gaat.
Volledig scherm
Het zonnepark op Ticherijt wordt negen voetbalvelden groot en telt 40.000 zonnepanelen. De weg rechts betreft de Vierbundersweg die over het Wilhelminakanaal gaat. © Gemeente Dongen

Eerste zonnepark Dongen ‘over ruim een jaar klaar’

DONGEN - Over ruim een jaar staat op het Dongense industrieterrein Tichelrijt het eerste van de twee grote zonneparken die in de gemeente gerealiseerd worden. Het park wordt negen voetbalvelden groot en bestaat uit 40.000 zonnepanelen.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”