Volledig scherm
Sinterklaas zwaait de kinderen en hun ouders toe © Sydney   Douwes  

Een warm onthaal voor Sint en zijn pieten in Heusden-vesting

HEUSDEN - De pepernotenboot met daarop de Sint en zijn pieten meerde vanmiddag om 14.00 uur aan in de Stadshaven van Heusden. Het was even spannend; een aantal pieten lieten cadeautjes in het water vallen. 

Gelukkig zijn er ook duikpieten meegekomen vanuit Spanje en waren de cadeautjes weer snel op het droge. Honderden kinderen verzamelden zich na het onthalen van de Goedheiligman op de Vismarkt. ,,Wat ben ik blij dat ik er weer ben, wat een warm onthaal”, aldus een blije Sinterklaas die de kinderen en hun ouders toezwaait.

  1. 'Nog geen opnames voor Moord van Raamsdonk’
    PREMIUM

    'Nog geen opnames voor Moord van Raamsdonk’

    RAAMSDONK - Verwarring in Raamsdonk over een Facebookbericht. Is de verfilming van de Moord van Raamsdonk van de baan? Het leek er wel op toen het evenement “Première van de Moord van Raamsdonk’ deze week van Facebook werd verwijderd. Daarvoor werd de term 'was cancelled’ gebruikt. Speculaties bereikten de redactie van BN DeStem. Tot die tijd stond de première gepland voor december 2018. Dat is ruim vier jaar nadat filmmaker Remco Hofkens zijn plannen bekend maakte en publiciteit zocht.