Volledig scherm
© Thinkstock

Een man en twee jongens aangehouden voor openlijk geweld in Oosterhout, alledrie dronken

OOSTERHOUT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen aangehouden die worden verdacht van mishandeling van een andere man. 

Rond 3.50 uur ging de politie naar de Klappeijstraat na een melding van een vechtpartij. In de straat bleek een bewusteloze man te liggen die gewond was. Omstanders wezen een 18-jarige Oosterhouter aan die bij de mishandeling van het slachtoffer betrokken zou zijn. Hij werd aangehouden. 

Alcohol

Van de medewerker cameratoezicht kwam de melding dat er in de straat een tweede verdachte liep die volgens de beelden ook bij de mishandeling betrokken was. Deze verdachte, een 16-jarige Oosterhouter, kon eveneens worden aangehouden. 

Nadat de politie de beelden van het geweld ter plaatse bekeken, bleek er een derde persoon bij de mishandeling betrokken te zijn. Dit bleek een 16-jarige jongen uit Deurne. Ook hij kon worden aangehouden door de politie.

Alle verdachten roken naar alcohol en moesten blazen. De test wees uit dat bij alle drie het alcoholpromillage rond de 1,15 promille bedroeg. 

Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Het is onbekend wat voor letsel hij heeft opgelopen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement