Volledig scherm
De opruimdiensten zijn nog tot ongeveer 21.30 uur bezig met brokstukken verwijderen. © Joost Korporaal

Dubbel ongeluk op A27 bij knooppunt Hooipolder, één persoon gewond

UPDATERAAMSDONKSVEER - De A27 was zaterdagavond grotendeels gesloten vanwege twee ongelukken ter hoogte van Raamsdonksveer. In allebei de richtingen waren meerdere rijstroken gesloten. Een van de betrokkenen raakte lichtgewond.

Het eerste ongeluk gebeurde in de richting van Breda. Twee auto's reden rond 19.00 uur op elkaar. Een persoon is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk op de andere rijbaan is vermoedelijk ontstaan door een schrikreactie.

De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met opruimwerkzaamheden. Die zijn inmiddels afgerond. Verkeer richting Breda werd geadviseerd om te rijden vanaf knooppunt Hooipolder via de A59, A16 en A58.

Volledig scherm
© Joost Korporaal
Volledig scherm
© Joost Korporaal
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.