Volledig scherm
De opruimdiensten zijn nog tot ongeveer 21.30 uur bezig met brokstukken verwijderen. © Joost Korporaal

Dubbel ongeluk op A27 bij knooppunt Hooipolder, één persoon gewond

UPDATERAAMSDONKSVEER - De A27 was zaterdagavond grotendeels gesloten vanwege twee ongelukken ter hoogte van Raamsdonksveer. In allebei de richtingen waren meerdere rijstroken gesloten. Een van de betrokkenen raakte lichtgewond.

Het eerste ongeluk gebeurde in de richting van Breda. Twee auto's reden rond 19.00 uur op elkaar. Een persoon is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk op de andere rijbaan is vermoedelijk ontstaan door een schrikreactie.

De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met opruimwerkzaamheden. Die zijn inmiddels afgerond. Verkeer richting Breda werd geadviseerd om te rijden vanaf knooppunt Hooipolder via de A59, A16 en A58.

Volledig scherm
© Joost Korporaal
Volledig scherm
© Joost Korporaal
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OH Ares brengt fans uit heel Nederland naar Oosterhout en wil de stad wat teruggeven
    VIDEO

    OH Ares brengt fans uit heel Nederland naar Oosterhout en wil de stad wat teruggeven

    OOSTERHOUT - ,,In dit park hebben Eli (zijn manager), Dennis (zijn dj) en ik onze toekomst uitgestippeld. Dat maakt het echt bijzonder", glundert Rens Ottema, alias Ares, nog na. Hij trad zondagmiddag op op het Parkfeest Oosterhout, in het Slotpark. Een thuiswedstrijd. ,,Ik heb een behoorlijk vaste groep fans die me overal naartoe volgen, dat maakt het nu anders dan de eerdere keren dat ik hier stond. Ik voelde wat minder bewijsdrang, had er meer plezier in."