Volledig scherm
stockbd drugs © ANP

Drugs en wapen in auto: Oosterhouter (27) aangehouden

OOSTERHOUT - Een 27-jarige man uit Oosterhout is zaterdagnacht aangehouden op de Bredaseweg in Oosterhout. De man had verschillende soorten drugs en een wapen in zijn auto.

Surveillerende agenten zagen de man met hoge snelheid voorbij komen in zijn auto. Toen ze de auto aan de kant zette, bleek tijdens een controle dat de 27-jarige man drugs en een verboden wapen in zijn auto had liggen.

De man had verschillende soorten drugs, een weegschaal en plastic zakjes bij zich. Ook heeft de politie een taser in beslag genomen. De politie heeft de man aangehouden.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.