Volledig scherm
© Marcel van Dorst - MaRicMedia

Dronken Poolse vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat hij lantaarnpaal ramt in Oosterhout

UpdateOOSTERHOUT - Een Poolse vrachtwagenchauffeur is zaterdag aan het eind van de middag met zijn vrachtwagen geladen met gloednieuwe auto's uit de bocht gevlogen op de kruising Beneluxweg met de Europaweg in Oosterhout. De man is aangehouden.  

De chauffeur ramde een voetgangersstoplicht en kwam tegen een lichtmast tot stilstand. Getuigen zagen dat de man daarna achteruit probeerde te rijden maar door de klap zat zijn vrachtwagen vast op de vluchtheuvel.

Aangehouden

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden. Volgens omstanders zou de man flink onder invloed zijn van alcohol. Bij controle bleek hij 1100ug/l te blazen.  

Meerdere schades

Omstanders wezen de agenten ook op eerdere schade die de vrachtwagenchauffeur aangericht zou hebben. De man zou auto's hebben geladen in Breda en deze naar Oosterhout vervoeren. Gezien de schade moet de man onderweg nog een boompje geraakt hebben. De politie stelt een onderzoek in.

Een berger heeft de vrachtwagen getakeld en afgevoerd. 

Volledig scherm
© Marcel van Dorst - MaRicMedia
Volledig scherm
© Marcel van Dorst - MaRicMedia
 1. Drankenhandel geraffineerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd
  PREMIUM

  Drankenhan­del geraffi­neerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd

  Horecagroothandel De Monnik uit Oldenzaal werd op geraffineerde wijze opgelicht: met een fout rekeningnummer, een zogenaamde aandelenverkoop en de aankoop van kilo's goud. Op die manier gingen Benjo K. (44) uit Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen er volgens justitie met 468.000 euro vandoor. Tegen de mannen werd vrijdag twee en tweeënhalf jaar cel geëist. De Dongense vrouw van S. (52) hoorde vier weken tegen zich eisen.
 2. Boerenleven
  Boerenpraat

  Boerenle­ven

  MADE - Wanneer je een boer vraagt uit te leggen wat zijn beroep inhoudt, zal hij al snel zeggen dat boeren geen beroep is. Het is een manier van leven. Het wonen, leven en werken op een boerderij is veel meer met elkaar verweven dan bij welk ander vak ook. Natuurlijk, ook in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en bij thuiswerkers ligt wonen en werken vaak dichtbij elkaar. Maar vooral de levende have, het weer en het wisselen van de seizoenen maken het leven op een boerderij erg onvoorspelbaar.