Dronken jongen (17) uit Raamsdonk gaat volledig door het lint tegen politie en ambulancepersoneel na 'onwelwording'

RAAMSDONKSVEER - Een 17-jarige jongen uit Raamsdonk is zondagochtend helemaal door het lint gegaan tegen politie en ambulancepersoneel. De hulpverleners wilden de jongen helpen omdat hij 'onwel' zou zijn. 

De hulpdiensten werden omstreeks 6.30 uur opgeroepen omdat er op de Beatrixlaan in Raamsdonksveer een jongen onwel zou zijn geworden. De jongen verloor continu zijn bewustzijn en omstanders probeerden hem bij te houden.

Ook de politie wilde eerste hulp verlenen, maar bij het zien van de agenten ging de Raamsdonker helemaal door het lint. Hij viel de agenten aan en riep 'kutwouten, kutwijven en kankerwouten'. De jongen moest door twee man in bedwang gehouden worden. Ook een ambulancebroeder die zich over de jongen wilde ontfermen werd beledigd. 'Ga weg met je kankerbril', werd hem toegeroepen. 

Na een opvolgende scheldkanonnade aan het adres van de politie werd de dronken Raamsdonker aangehouden voor belediging. De jongen, die zich ook op het bureau niet wist te gedragen, wordt doorgestuurd naar bureau Halt.