Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Drie aanhoudingen in onderzoek naar dealen van drugs aan minderjarigen

GEERTRUIDENBERG / RAAMSDONKSVEER - Bij een onderzoek naar het verkopen van hard- en softdrugs aan minderjarigen in Geertruidenberg en Raamsdonksveer zijn maandagmorgen drie aanhoudingen verricht. 

De meldingen dat een 41-jarige man uit Geertruidenberg zou handelen in verdovende middelen, zowel hard- als softdrugs, stammen al uit 2016.  Volgens de tipgever zou daarbij ook een 31-jarige vrouw uit Raamsdonksveer betrokken zijn.

Onderzoek

Een rechercheonderzoek leverde tegen beide personen een concrete verdenking op van drugs dealen aan onder meer minderjarigen. 

Maandagmorgen zijn zij met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Ook een 16-jarige zoon van de 41-jarige verdachte werd aangehouden. Hun woningen werden doorzocht. Daarbij werden kleine hoeveelheden drugs aangetroffen. Er zijn verschillende soorten aan drugs aangetroffen en die worden onderzocht op wat het uiteindelijk voor drugs is. 

De drie verdachten zijn vastgezet en worden verhoord door de recherche. In het kader van het onderzoek gaan diverse jeugdigen/afnemers benadert worden. 

BN DeStem nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!