Volledig scherm
PREMIUM
Tuf Recycling bij Dongen. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Dongen Pallets juicht aanpak Tuf Recycling toe: 'Burgemeester denkt niet alleen in regels'

DONGEN - Het bedrijf Dongen Pallets staat achter het optreden van burgemeester Marina Starmans in de kwestie rond Tuf Recycling. Het omstreden kunstgrasbedrijf kwam de afgelopen jaren vaak in het nieuws vanwege herhaaldelijke overtredingen van de regels. De gemeente Dongen handhaafde en schreef dwangsommen uit, maar gaat nog niet over tot sluiting.

Want volgens burgemeester Marina Starmans komen de problemen bij sluiting op het bordje van Dongen Pallets, eigenaar van de grond. Het bekende Dongense bedrijf zou verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het terrein. Directeur Jurgen Kemps heeft al een inschatting van dat scenario gemaakt. "Bedragen kan ik niet noemen, maar duidelijk is dat het in de tonnen gaat lopen qua kosten."

  1. Werk begraafplaats Sprang-Capelle is klaar: kranslegging bij verzamelgrafmonument

    Werk begraaf­plaats Sprang-Capelle is klaar: kransleg­ging bij verzamel­graf­mo­nu­ment

    SPRANG-CAPELLE - Met een kranslegging op de algemene begraafplaats aan de Heistraat in Sprang-Capelle wordt maandag 11 maart stil gestaan bij de afronding van de werkzaamheden. Vorig jaar werden 317 graven geruimd waarvan de grafrust verlopen was. Wethouder John van den Hoven zal namens de gemeente Waalwijk een krans leggen bij het verzamelgrafmonument. Een deel van de overledenen is herbegraven in dat verzamelgraf; nabestaanden konden daar voor kiezen.