Impressie nieuwbouw lesgebouw
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie nieuwbouw lesgebouw © Marquart Architecten

Dongemond start nieuwbouw: ‘Collegezaal is geen luxe’

RAAMSDONKSVEER - Met een nieuw lesgebouw schrijft het Dongemond College historie. Eindelijk kunnen het oude brugklasgebouw en de noodunits plat. De eerste bouwvergadering is volgende week al. ,,Het nieuwe lesgebouw van het Dongemond College  staat er in januari 2021”, verwachten een 'heel blije’ bestuursvoorzitter Geert Steenbakkers en directeur vmbo Martin van den Kieboom. 

Van den Kieboom begeleidt namens de school de verbouwing. ,,Ik ben de bouwpastoor”, zegt hij lachend. ,,Direct na het opleveren van deze nieuwbouw beginnen we met de interne verbouwing".

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”