Volledig scherm
Arie Kraaij. © Altena College

Docent Altena College overlijdt enkele uren nadat hij examenkandidaten uitslag heeft verteld

SLEEUWIJK - Verdrietig nieuws voor de leerlingen en docenten van het Altena College in Sleeuwijk. Enkele uren nadat hij woensdag de examenkandidaten had laten weten of ze al dan niet geslaagd waren, is docent Arie Kraaij plotseling overleden.

De 57-jarige Kraaij was docent management en organisatie en mentor. Het toeval wil dat hij woensdag nog geïnterviewd is door RTL Nieuws. In het interview legde hij uit hoe hij het aanpakte als hij leerlingen goed of slecht nieuws moet brengen. 

Nog niet te bevatten

,,En nu moeten we slecht nieuws brengen over hemzelf. Het is nog niet te bevatten”, aldus rector Gijsbert van der Beek in een In Memoriam op de site van het Altena College.

Van der Beek noemt Kraaij ‘een goede docent, een meelevende begeleider van leerlingen en een bijzonder plezierig mens’.

Kraaij woonde in Aalburg. Hij werkte sinds zes jaar bij het Altena College. Daarvoor was hij bijna 29 jaar werkzaam bij het Pierson College in Den Bosch. 

  1. Stijgende bouwkosten in West-Brabant: ineens moest er één miljoen bij...
    PREMIUM

    Stijgende bouwkosten in West-Bra­bant: ineens moest er één miljoen bij...

    BERGEN OP ZOOM - Het is niet een beetje geld. In plaats van drie miljoen is de belastingbetaler in Bergen op Zoom ruim vier miljoen euro kwijt aan gebouw Eventum, het nieuwe gezamenlijke onderdak van streekomroep ZuidWest TV, Facilitair Bedrijf en Zoomvliet Studio. Oorzaak: ellende met de aannemer waardoor de bouw vorig jaar maanden stil kwam te liggen. Ondertussen gingen de bouwkosten verder de lucht in.