Schepen in het Wilhelminakanaal laten bij afmeerplaatsen, zoals op de foto aan de Erik Pinksterblomstraat, geregeld dagenlang de dieselgenerator draaien. Dat zorgt voor geluidsoverlast en stank.  Bewoner Bert Richt heeft bij de politiek aan de bel getrokken, omdat Rijkswaterstaat, politie en gemeente geen actie ondernemen.
Volledig scherm
Schepen in het Wilhelminakanaal laten bij afmeerplaatsen, zoals op de foto aan de Erik Pinksterblomstraat, geregeld dagenlang de dieselgenerator draaien. Dat zorgt voor geluidsoverlast en stank. Bewoner Bert Richt heeft bij de politiek aan de bel getrokken, omdat Rijkswaterstaat, politie en gemeente geen actie ondernemen. © EDWIN WIEKENS

Dieselgeneratoren schepen houden flatbewoners uit hun slaap

OOSTERHOUT - Het uitzicht vanuit de appartementen langs het Wilhelminakanaal in Oosterhout mag dan mooi zijn, sommige bewoners doen geen oog dicht vanwege de herrie en de stank van dieselgeneratoren. Het probleem speelt vooral bij aanlegplaatsen, zoals ter hoogte van de Erik Pinksterblomstraat, waar schepen moeten wachten op een vrije ligplaats op Weststad. 

0 reacties

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”