Volledig scherm
Yvonne America © Eigen collectie Yvonne America

Deze vrouw uit Den Hout is niet door in datingprogramma 'Veel liefs uit Holland'

DEN HOUT - Slechts elf mannen reageerden via het NET5-programma 'Veel liefs uit Holland' op de oproep van Yvonne America (30). Verdere deelname aan het datingprogramma zit er dan ook niet in voor de Parisienne met wortels in Den Hout.

"Mijn vrienden hadden weddenschappen afgesloten op de reacties", lacht ze. "Ze waren heel optimistisch, dachten zelfs aan zestig videoboodschappen." Zelf was ze heel wat voorzichtiger. Na de eerste aflevering in augustus, waarin de kandidaten zich voorstelden, kon America het niet laten om de reacties op sociale media te lezen. Ze schrok van het niveau van de berichten en trok haar conclusie: "De mannen op wie ik val, gaan hier niet op reageren."

Gemengde gevoelens

Volledig scherm
Yvonne America © Eigen collectie Yvonne America

America kijkt met gemengde gevoelens terug op het moment dat de programmamakers haar vertelden dat ze niet bij de laatste vijf zat. "Ik was teleurgesteld, want ik was wel benieuwd naar het spannende avontuur." Toch overheerste er vooral een gevoel van opluchting. Even daarvoor had ze immers een vakantieliefde aan de haak geslagen. "Ik ging op vakantie naar Zanzibar, met een overstap in Nairobi. Daar ontmoette ik een Italiaan, waarmee ik een romance kreeg. Ik dacht de man van mijn leven te hebben ontmoet en wilde die relatie echt een kans geven."

Nadat deze relatie eind november strandde, heeft ze met geen van de elf potentiële geliefden alsnog contact opgenomen. De videoboodschappen heeft ze niet gezien. "De redactie stuurde me een screenschot met portretten. Daar moest ik het mee doen." Zo op het oog voelde ze met geen van de mannen een klik. "Via sociale media kreeg ik ook reacties van mannen die me graag wilden leren kennen, maar niet via het programma." Ook met hen heeft America geen contact opgenomen.

Liefdesleven

Veel liefs uit Holland heeft haar dus geen romance opgeleverd. Toch is het liefdesleven van America allerminst saai te noemen. "Ik ben net terug van een vakantie in Colombia. Daar heb ik een echte zeeman ontmoet", vertelt ze. "Hij heeft me een geweldige kant van het leven laten zien. Wellicht krijgt dit avontuur nog een staartje, want ik ben al aan het kijken wanneer ik terug kan."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement