Bewoonster Marleen van de woonvoorziening van Amarant in Dongen kan weer lachen als het licht weer aan is. Hoewel, het liefst had Goede Tijden, Slechte Tijden ook nog even willen zien.
Volledig scherm
Bewoonster Marleen van de woonvoorziening van Amarant in Dongen kan weer lachen als het licht weer aan is. Hoewel, het liefst had Goede Tijden, Slechte Tijden ook nog even willen zien. © Peter Ullenbroeck

Deels weer stroom in Dongen: Marleen kan weer lachen

videoDONGEN - Marleen lacht van oor tot oor. De 26-jarige bewoonster van het wooncomplex voor verstandelijk beperkte jongeren in Dongen heeft weer stroom. Na urenlang zonder te hebben gezeten, bracht een aggregaat maandagavond uitkomst.

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”