Johan van Beek (links) is de nieuwe eigenaar van De Witte Leeuw in Raamsdonksveer. Peter Lambregts (rechts) is de huidige eigenaar van de zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan van Beek (links) is de nieuwe eigenaar van De Witte Leeuw in Raamsdonksveer. Peter Lambregts (rechts) is de huidige eigenaar van de zaak. © Pix4Profs / Johan Wouters

De Witte Leeuw krijgt nieuw leven: ‘Waarom zou carnaval hier verdwijnen? Kom maar op, we zoeken nog een uitbater’

RAAMSDONKSVEER - Nooit meer carnaval in De Witte Leeuw? ,,Een zeer voorbarige conclusie”, zegt Johan van Beek, nieuwe eigenaar van de statige horecazaak in Raamsdonksveer. ,,Aan de mensen die het hardste roepen dat carnaval hier verdwijnt, doe ik een oproep. Kom maar op, we zoeken nog een uitbater.”

 1. 'Grapje’ over gijzeling in Oosterhout leidt tot waarschuwingsschot en twee aanhoudingen

  'Grapje’ over gijzeling in Oosterhout leidt tot waarschu­wings­schot en twee aanhoudin­gen

  OOSTERHOUT - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag in kogelvrije vesten uitgerukt naar een pand in Oosterhout. Volgens een melding zouden er in het gebouw mensen onder bedreiging van een vuurwapen gegijzeld worden. Pas na het lossen van een waarschuwingsschot kwamen agenten erachter dat die informatie niet klopte. Desondanks zijn er twee aanhoudingen verricht. Dat meldt de politie.
 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok