Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Bart Janssen vult de glazen van zijn gasten. © ron magielse / pix4profs

De vrijheid moet gevierd worden en dat kan smakelijk in dit restaurant in Oosterhout

EetrecensieOOSTERHOUT - De Vrijheid in Oosterhout heeft haar naam terug dankzij de eigenaren Bart en Niels Janssen. En de vrijheid is ook voelbaar. Een toegankelijke menu- en wijnkaart voor iedereen en een vrij uitzicht over het Slotpark.

Het is even passen en meten, maar op de Heuvel in Oosterhout parkeren we onze bolide pal voor de deur van nr. 11. Hier zit restaurant De Vrijheid sinds begin april gevestigd. Deze naam is niet onbekend in Oosterhout. Volgens de geschiedenisverhalen is dit pand vroeger een herberg geweest. Deze heette toentertijd al De Vrijheid.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Als wel ergens de burgemeester persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout
    PREMIUM
    Column

    Als wel ergens de burgemees­ter persoon van het jaar is, dan is het in Oosterhout

    Als wel ergens de burgemeester ‘persoon van het jaar‘ is, dan is het in Oosterhout. Marcel Fränzel ontpopte zich daar in zijn tien maanden als waarnemend burgemeester tot kameraad van alle inwoners. Iemand die uit oprechte belangstelling een praatje met je maakt in het zwembad of tijdens carnaval. Dat altijd vriendelijke maatje hadden de mensen wel nodig. Want de stad trok begin dit jaar vooral negatieve aandacht, nadat bleek dat Stefan Huisman als burgemeester handtastelijk was richting vrouwen en bacootjes als koffie dronk. Uiteraard moest Huisman het veld ruimen.