OOSTERHOUT - Pix4Profs/Casper van Aggelen - Heel veel kinderen op de Heuvel in Oosterhout. De Sint heeft nog even een onderonsje met meneer Hubert, de presentator.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - Pix4Profs/Casper van Aggelen - Heel veel kinderen op de Heuvel in Oosterhout. De Sint heeft nog even een onderonsje met meneer Hubert, de presentator. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

De Sint komt, maar overal anders: per boot, te paard en met de koets

OOSTERHOUT - Sinterklaas komt overal in de regio aan, maar niet overal krijgt hij de grote intocht die hij gewend is. Want is de aankomst van de Sint nu een evenement waarvoor je een QR-code moet laten zien, of een zogenoemd ‘doorstroomevenement’ waar iedereen welkom is?

  1. Hilda Bronzi Meeuwesen schildert er lustig op los: ‘Je wilt toch het eindresultaat zien’
    De hobbykamer van...

    Hilda Bronzi Meeuwesen schildert er lustig op los: ‘Je wilt toch het eindresul­taat zien’

    GEERTRUIDENBERG - Hilda Bronzi Meeuwesen (74) is al jaren een vertrouwd gezicht tijdens de kunstroute in Geertruidenberg. Als deelnemend kunstenaar, maar ook als woordvoerder van de organiserende stichting. Haar werkkamer is knus voor wat betreft afmeting, maar momenteel even niet bijzonder behaaglijk. ,,We hebben hier stadsverwarming en nou zit er een lekkage waardoor ik hier geen verwarming heb.”