Tennisclub De Warande in Oosterhout heeft sinds de corona-uitbraak ruim 90 nieuwe leden verwelkomt. Edwin Mehlbaum is een van die nieuwe leden.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennisclub De Warande in Oosterhout heeft sinds de corona-uitbraak ruim 90 nieuwe leden verwelkomt. Edwin Mehlbaum is een van die nieuwe leden. © Johan Wouters/Pix4Profs

De revival van de tennissport door corona: 'Ze blijven maar binnenstromen’

WEST-BRABANT - De tennissport is in Nederland aan een heuse wederopstanding bezig sinds de coronacrisis. Terwijl de uitstroom van leden de afgelopen jaren fors was, lopen ze nu de deur plat bij de tennisverenigingen. De banen staan tjokvol, tot grote vreugde van de West-Brabantse voorzitters en de KNLTB.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?